VI SELGER BILEN DIN FOR DEG

Slik at du kan bruke tiden din på andre ting og være sikker på at bilen din din blir solgt raskt og enkelt.
Garantert solgt innen 30 dager!

Enklere salgsprosess blir det ikke

TA KONTAKT MED OSS

Du tar kontakt med oss på telefon, e-post eller vår Facebook side slik at vi kan få den informasjonen vi trenger om ditt salgsobjekt. Vi kan være behjelpelige med å hente bilen din dersom du bor i nærheten.

VI KLARGJØR BILEN
FOR ANNONSERING

Bilen vaskes, klargjøres og fotograferes. Så bruker vi våre kanaler for annonsering. Finn.no er en selvfølge, men også der relevante kjøpere av akkurat din bil er. Du beholder bilen i hele salgsprosessen og vi henter bilen ved visning til potensielle kunder.

SALGSPROSESSEN

Vi tar ansvar for at alle parter opplever dette som en trygg og lønnsom handel og håndterer alt det finansielle, overlevering og oppgjør. Vi kan tilby garanti på bilen i samarbeid med et garantiselskap.

Enklere salgsprosess blir det ikke

TA KONTAKT MED OSS

Du tar kontakt med oss på telefon, e-post eller vår Facebook side slik at vi kan få den informasjonen vi trenger om ditt salgsobjekt. Vi tar en bruktbil test og du får en tilstandsrapport.

VI KLARGJØR BILEN
FOR ANNONSERING

Bilen vaskes, klargjøres og fotograferes. Så bruker vi våre kanaler for annonsering. Finn.no er en selvfølge, men også der relevante kjøpere av akkurat din bil er. Alle mangler påvist i tilstandsrapporten blir opplyst ved salg, eventuelt rettet etter avtale med deg.

SALGSPROSESSEN

Vi tar ansvar for at alle parter opplever dette som en trygg og lønnsom handel og håndterer alt det finansielle, overlevering og oppgjør. Oppgjøret overføres til vår klientkonto og eventuelle heftelser vil bli slettet før overlevering. Dette kan signeres med bankID. Alle biler kjøpt hos oss kan bli levert med ny garanti etter ønske. Spør oss om våre pakker.

VI KAN BIL

VELG OSS

Vi kan biler, forhandlinger og oppgjør. Våre selgere har både lang erfaring fra bilbransjen og stor interesse for bil.

Du kan være trygg på vår ekspertise!

INNBYTTE

Velger du å kjøpe ny bil fra oss, kan innbytte skje raskt. Du får din nye bil på dagen og setter igjen din gamle.

PRISER

Dersom bilen din ikke blir solgt, betaler du kun administrasjonsavgift.

Fra NOK 9.990,-


Har du spørsmål?


Ønsker du mer informasjon eller ønsker å slå av en hyggelig bilprat, kontakt oss i dag!